Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξαν πως βρίσκονται δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, που το καλοκαίρι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Λυκούργος Τσάκωνας συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς Αγώνες σε Σέρρες και Ηράκλειο, αντίστοιχα και έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Δουβαλίδης ήταν νικητής στα 100 μ. εμπ. με 13.51 (-1,0), επίδοση που του αφήνει το περιθώριο να κυνηγήσει πολύ καλύτερους χρόνους στο υπόλοιπο της σεζόν.

Εξίσου ενθαρρυντική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Λυκούργου Τσάκωνα καθώς σημείωσε 10.36 (3,4) στα 100 μέτρα. Οι δύο αθλητές αναμένεται να είναι από εκείνους που θα κερδίσουν το χειροκρότημα στο Παγκρήτιο στάδιο στις 20-21 Ιουνίου. Εξάλλου μια από τις σημαντικότερες σπρίντερ της τελευταίας διετίας, η Ντάφνι Σίπερς, ένα απο τα σημαντικότερα ονόματα του παγκόσμιου στίβου, ξεκίνησε τη σεζόν με 10.90 (3,9) στα 100 μέτρα. Η αθλήτρια από την Ολλανδία τον Ιούνιο θα είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button